پیام رییس دانشکده به مناسبت 16 آذر روز دانشجو

شانزده آذر دانشجو 16آذر

متن پیام:

دانشجو کسی است که به دانش امروزی اتکا نکرده و همواره  بدنبال آموختن و کشف جدیدی از این دنیای بزرگ می باشد و مسلما در این مسیر صبر و تلاش دو عنصر مهم برای دستیابی به این هدف خواهد بود.
دانشجویان عزیز این روز بزرگ را به شما تبریک عرض میکنم و امیدوارم با پایان یافتن پاندمی کرونا ویروس شاهد شور و نشاط ناشی از حضور شما در کلاسهای درس باشیم. اما در این مدتی که به لحاظ محدودیتهای پیش آمده ناچار به آموزش از راه دور هستیم از شما انتظار دارم که علاوه بر مطالعه کامل دروس ارائه شده با شما ؛به عنوان بازوهای اصلی کادر درمان علاوه بر نقش بزرگی که در درمان بیماران دارید در پیشگیری از انتشار ویروس هم همت کرده و با توصیه های علمی خود به افراد جامعه و روشن کردن جوانب مختلف این ویروس نوپدید نقش بزرگی در کنترل بیماری ایفا نمایید.
در طی ۱۰ ماه گذشته دانشجویان پزشکی در بخشهای بالینی کمک بزرگی به بیماران بستری نموده و در کنترل بیماری آنان نقش به سزایی داشته اند که از همه آنان قدردانی می‌شود . این ویروس  به ما یاد داد که قدر داشته هایمان را بیشتر بدانیم و در همه حال سعی و تلاش خود را برای پیشرفت ایران بکار گرفته و آینده درخشانی برای ایران و ایرانی بسازیم . آرزوی سلامتی برای همه شما و خانواده های محترم دارم.

تاریخ بروز رسانی:   17 آذر 1399

تعداد بازدید:   ۱