برگزیده شدن پایان نامه دانشجوی پزشکی خانم رضوان دهقان در جشنواره پایان نامه های برتر ایران و کسب جایزه پروفسور حسابی. پیام تبریک...

رضوان دهقان اکبرزاده کلانتر معتمد جایزه حسابی پایان نامه

پایان نامه خانم رضوان دهقان دانشجوی پزشکی با عنوان بررسی اثرات عصاره هیدرو الکلی کلپوره بر سطح سرمی ANG-PTL8 در موش های صحرایی هایپر تری گلیسریدمیک به راهنمایی و مشاوره اساتید این دانشکده جناب آقای دکتر اکبرزاده،جناب آقای دکتر کلانتر هرمزی و سرکار خانم دکتر معتمد در جشنواره پایان نامه های برتر ایران پذیرفته و موفق به کسب جایزه ویژه پروفسور حسابی در محور پایان نامه ها گردید. به همین مناسبت رییس دانشکده پیام تبریکی خدمت دست اندرکاران این اثر ارائه نمود:

سرکار خانم دکتر رضوان دهقان: انتخاب پایان نامه شما به عنوان پایان نامه برگزیده در جشنواره پایان نامه های برتر و کسب جایزه ویژه پروفسور حسابی،  تبریک عرض نموده و از خداوند بزرگ برای شما آرزوی موفقیت بیشتر و ارتقا به رتبه های علمی بالاتر را خواستارم.
ضمن تبریک خدمت اساتید بزرگوار آقای دکتر صمد اکبر زاده ، آقای دکتر محمدرضا کلانتر هرمزی و خانم دکتر نیلوفر معتمد که راهنمایی و مشاوره این پایان نامه را بر عهده داشته اند،  انتظار میرود  اساتید محترم دانشکده پزشکی و دانشجویان عزیز با ضرورتهایی که دنیای علم امروزی ایجاب مینماید در انتخاب موضوعات پایان نامه نهایت سعی و تلاش خود را بکار گرفته و موضوعاتی هدفمند و راهگشا را انتخاب نمایند تا بیش از پیش شاهد افتخارآفرینی و تعالی در زمینه های مختلف علمی باشیم.

دکتر اعظم امینی - رییس دانشکده پزشکی

تاریخ بروز رسانی:   28 مهر 1399